De Rabobank Clubkas Actie

2018: De laatste jaren hebben we door middel van de clubkas actie van de Rabobank het een en ander bij elkaar gesprokkeld. Ook dit jaar willen we deze kans niet aan ons voorbij laten gaan!

Stemmen kan in de periode van 8 mei t/m 23 mei! In die periode mogen klanten van de Rabobank drie stemmen uitbrengen op hun favoriete vereniging(en). Leden van de Rabobank mogen zelfs vijf stemmen uitbrengen. Van het totaal aantal stemmen dat je ontvangt, mag je er 2 op eenzelfde vereniging uitbrengen en de resterende stemmen kun je aan de andere deelnemende verenigingen geven. Elke stem is dus geld waard voor de samenwerkende verenigingen. De waarde van een stem wordt bepaald door de Rabobank het maximale beschikbaar gestelde bedrag van € 150.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen.

Het zou fantastisch zijn wanneer jij en jouw familie en vrienden jullie stemmen willen geven aan Scouting Pius XII. Hiermee steun je onze scouting activiteiten in zijn diverse facetten in de regio. Het is voor onze vereniging belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zodoende stemmen te vergaren voor de verschillende doelen die daar genoemd worden. 

Pas voortijdig je gegevens aan bij de Rabobank zodat zij deze code per E-mail kunnen toe laten komen. Zodat stemmen nog gemakkelijker word. In jouw mail van de Rabobank staat ook de definitieve link om te stemmen.

Hoort zegt het voort!! 

2017: Scouting Pius XII doet dit jaar wederom mee aan de Rabobank Clubkas actie. Als klant van de Rabobank kunt u stemmen op onze vereniging in de periode 10 t/m 23 mei 2017. Hoe meer stemmen, hoe hoger de financiële bijdrage van de Rabobank voor Scouting Pius XII wordt. Deelname aan deze actie heeft tot doel om de ontbrekende gelden voor de renovatie van de kampvuurcirkel bij elkaar te krijgen.

Wilt u een bijdrage doneren, dan kan dat door een bedrag over te maken op rekeningnummer NL32RABO0146079248 t.n.v. Scouting Pius XII onder vermelding van ‘Kampvuurcirkel’.

Bij voorbaat danken wij u.

dinsdag 17 juli 2018