Contact opnemen

Meer weten over onze groep naar aanleiding van deze website? Vragen over het verhuur? Tips of opmerkingen?
Hieronder vind je alle relevante contactgegevens.

Adres

Ons HoofdKwartier (H.K.) is te vinden aan de Kakertsweg 85, 6371 GB te Landgraaf.
Telefonisch is het H.K. te bereiken via 045-5491800 tijdens de opkomsten. 

Vind ons ook op Google maps.

Bestuur

Om contact op te nemen met het groepsbestuur kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Het stichtingsbestuur is bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Op de pagina organisatie worden de leden van beide besturen aan u voorgesteld.

Speltakken

Verdere contactinformatie m.b.t. de verschillende speltakken: 

Bevers Zaterdag 10:30 - 12:30 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Welpen Zaterdag 13:00 - 15:00 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Junior Scouts Maandag 19:00 - 21:00 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Scouts Woensdag 19:00 - 21:00 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Explorers Vrijdag 19:45 - 22:15 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Stam Vrijdag 20:00 - 22:30 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Plusscouts Vrijdag 19:30 - 22:00 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Let op: de plusscouts hebben geen vaste opkomsttijden. Het kan zijn dat zij dus niet bereikbaar zijn via het H.K. Kijk op de plusscouts-pagina voor contactinformatie.

Op de speltakpagina's maak je kennis met de speltakken en stafleden en vind je meer informatie m.b.t. de speltakken. 

Vertrouwenspersonen

Mocht de behoefte er zijn om contact op te nemen met een van onze vertrouwenspersonen Gerrit, Beat of Joyce, dan kun je ze bereiken per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon.

Gerrit 06-51884719
Beat +4917614403940
Joyce 06-53361706


Verhuur

Voor vragen mbt. het verhuur kunt u mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Op de pagina verhuur vind u meer informatie m.b.t. het huren van onze accommodatie. 

 

Externe links 

Wij proberen op onze website een goed beeld van Scouting in het algemeen en onze groep in het bijzonder te geven. Heel veel algemene informatie over Scouting is te vinden buiten onze website.

Op deze pagina proberen wij een overzicht te verstrekken van externe websites waar u deze informatie kunt vinden. Wij hebben geenszins de intentie om een allesomvattende verzameling links te (kunnen) verschaffen. Bovendien hebben wij geen invloed op de informatie die op de genoemde websites te vinden is.

 

Websites van Scouting Nederland:

Vereniging Scouting Nederland   http://www.scouting.nl 
Scoutshop   http://www.scoutshop.nl 
Scouts Online (het administratieve systeem van Scouting Nederland)   https://sol.scouting.nl
Regio Scouting Parkstad Limburg   http://www.parkstadlimburg.nl/
Scouting Limburg    http://www.scoutinglimburg.nl/
     
     
     
     
     

 

Wij werken samen met stichting leergeld