Er is jammer genoeg een wachtlijst....

Het gaat goed met Scouting Pius XII! We zijn een gezonde vereniging met een mooi gebouw en veel leden. Dat klinkt allemaal heel positief en dat is het natuurlijk ook. Desalniettemin hebben we bij onze Welpengroep helaas momenteel een wachtlijst moeten instellen.

De situatie op dit moment is zo dat we hebben uitgerekend dat na het overvliegen (Bevers die naar de Welpen gaan) de groep Welpen 30 kinderen groot zal zijn. Dit is echt het maximum van een groep Welpen om het nog leuk te houden voor de kinderen zelf en de stafleden. Dus we zijn genoodzaakt een wachtlijst aan te leggen.

Heb je interesse en wil je graag lid worden van onze Welpengroep, stuur ons dan een email, zodat er zodra er een plekje vrij komt contact opgenomen kan worden.

Filmochtend

Elk jaar is vind in het eerste kwartaal de regionale Filmochtend plaats in de Quatro Bioscopen. Deze activiteit is voor bevers, welpen en scouts van alle scoutingverenigingen uit de regio. Scouting Pius XII doet hier elk jaar aan mee met diverse speltakken. Welke film er wordt gedraaid is elk jaar weer een verrassing. Wel is het altijd een recente Nederlandstalige film en elke speltak krijgt een eigen film.

Wij werken samen met stichting leergeld