Oranje Braderie Landgraaf

In het kader van: "Laat je zien aan de maatschappij" staat er elk jaar een delegatie van onze scouting op de braderie. We zorgen voor een aantal leuke scouting activiteiten voor de bezoekers om aan mee te doen. Denk aan een springkussen, armbandjes knopen, levensgroot dokter bibber enz. Een stukje ledenwerving is op deze dag onvermijdelijk en we gaan daar dan ook actief mee aan de slag door te flyeren en mensen persoonlijk aan te spreken. Verder hebben we ook altijd een frietenwagen, om frietjes en snacks te verkopen door de oudere speltakken, zodat zij het geld voor hun uitdagende zomerkampen bij elkaar te werken. 

Hieronder een foto impressie van de Oranje braderie 2022: 

In de warmte van een heerlijk zonnetje hebben we genoten van een mooie dag. De inzet dit jaar was ledenwerving. Met een klein groepje van stafleden hebben we flyers uitgedeeld, poppetjes geknoopt en uitgedeeld en spelletjes gespeeld met de kinderen. Met name in de ochtend was er heel wat aanloop, de middag was wat rustiger. 

Hieronder een foto impressie van de Oranje braderie 2019:

Dit jaar was niet zo geslaagd wat betreft het weer en de bezoekers. Maar wij zouden geen scouts zijn, als we het plezier niet zelf zouden maken. Hoewel het koud was, was het toch een hele leuke dag. Je kon bij ons buttons maken, spijkers slaan en lekkers frietjes eten.  

Hieronder een foto impressie van de Oranje braderie 2018: