Meer weten over onze groep naar aanleiding van deze website? Vragen over het verhuur? Tips of opmerkingen?
Hieronder vind je alle relevante contactgegevens.

Adres: 

Ons HoofdKwartier (H.K.) is te vinden aan de Kakertsweg 85, 6371 GB te Landgraaf.
Telefonisch is het H.K. te bereiken via 045-5322573 tijdens de opkomsten. 

Vind ons ook op Google

Om contact op te nemen met het groepsbestuur kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Het stichtingsbestuur is bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Op de pagina organisatie worden de leden van beide besturen aan u voorgesteld.

Verdere contactinformatie m.b.t. de verschillende speltakken: 

Bevers Zaterdag 10:30 - 12:30 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Welpen Zaterdag 13:00 - 15:00 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Junior Scouts Maandag 19:00 - 21:00 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Scouts Woensdag 19:00 - 21:00 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Explorers Vrijdag 19:45 - 22:15 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Stam Vrijdag 20:00 - 22:30 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Plusscouts Vrijdag 19:30 - 22:00 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Let op: de plusscouts hebben geen vaste opkomsttijden. Het kan zijn dat zij dus niet bereikbaar zijn via het H.K. Kijk op de plusscouts-pagina voor contactinformatie.

Op de speltakpagina's maak je kennis met de speltakken en stafleden en vind je meer informatie m.b.t. de speltakken. 

Voor vragen mbt. het verhuur kunt u mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Op de pagina verhuur vind u meer informatie m.b.t. het huren van onze accommodatie. 

 

 

dinsdag 23 oktober 2018