Meer weten over onze groep naar aanleiding van deze website? Vragen over het verhuur? Tips of opmerkingen?
Hieronder vind je alle relevante contactgegevens.

Adres: 

Ons HoofdKwartier (H.K.) is te vinden aan de Kakertsweg 85, 6371 GB te Landgraaf.
Telefonisch is het H.K. te bereiken via 045-5322573 tijdens de opkomsten. 

Vind ons ook op Google maps.

Om contact op te nemen met het groepsbestuur kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Het stichtingsbestuur is bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Op de pagina organisatie worden de leden van beide besturen aan u voorgesteld.

Verdere contactinformatie m.b.t. de verschillende speltakken: 

Bevers Zaterdag 10:30 - 12:30 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Welpen Zaterdag 13:00 - 15:00 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Junior Scouts Maandag 19:00 - 21:00 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Scouts Woensdag 19:00 - 21:00 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Explorers Vrijdag 19:45 - 22:15 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Stam Vrijdag 20:00 - 22:30 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Plusscouts Vrijdag 19:30 - 22:00 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Let op: de plusscouts hebben geen vaste opkomsttijden. Het kan zijn dat zij dus niet bereikbaar zijn via het H.K. Kijk op de plusscouts-pagina voor contactinformatie.

Op de speltakpagina's maak je kennis met de speltakken en stafleden en vind je meer informatie m.b.t. de speltakken. 

Mochten er zich persoonlijke problemen voordoen, dan kan je contact opnemen met de vertrouwenspersoon van onze vereniging via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen mbt. het verhuur kunt u mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Op de pagina verhuur vind u meer informatie m.b.t. het huren van onze accommodatie. 

 

 

zaterdag, december 15, 2018