Nieuwjaarsborrel

Bij scouting Pius XII vinden we het belangrijk om aan het begin van het nieuwe jaar even terug te blikken op alle fantastische momenten van het afgelopen jaar en het nieuwe jaar met een frisse blik tegemoet te zien. Dat doen we tijdens de nieuwjaarsborrel. Een feestje (meestal) georganiseerd door onze plusscouts. Het is een 18+ feestje, dus niet alle speltakken doen hier aan mee.
Het is een middag/avond geheel georganiseerd. Denk hierbij aan een hap en stap wandeling, een quiz of een spellenshow. Het kan allemaal en het is elk jaar een succes. In 2018 is voor het eerst de gouden das geïntroduceerd voor de winnaar van de activiteit. Het is een wisseltrofee, gewonnen door Marianne. We zijn al benieuwd wie hem volgend jaar in de wacht gaat slepen!

dinsdag 17 juli 2018