Scouting staat voor uitdaging!

Bij Scouting besteden kinderen en jongeren hun vrije tijd op een actieve en uitdagende manier. Scouts hebben veel plezier met elkaar en leren samen te werken en respect te hebben voor de ander. Kinderen en jongeren ontwikkelen zich bij Scouting op een natuurlijke manier tot zelfstandige mensen en krijgen de ruimte om te ontdekken en te leren.

Via deze website houden we je op de hoogte van alles wat er binnen onze Scoutinggroep gebeurt. Natuurlijk vind je hier ook alles over Scouting in het algemeen, de groep, hoe je een keertje kunt komen kijken en jeugdlid of vrijwilliger kunt worden.

Wil jij je als staflid laten uitdagen, bekijk dan de vacatures bij de diverse speltakken. Scouting Pius XII is opzoek naar nieuwe stafleden om de stafteams van de speltakken te verstevigen. Wellicht iets voor jou, neem dan contact met de speltakken op!!

zaterdag 24 februari 2018